Založ si blog

Vedel Stvoriteľ o zlyhaní anjela?

Mnohí inteligentní myslitelia v minulosti sa pýtali otázku: ´Vedel Stvoriteľ celého vesmíru a všetkého života v ňom, že jeden y jeho anjelských synov ho zradí´?

Odpoveď na túto tak veľmi dôležitú otázku nájdeme v druhej Knihe Stvoriteľa, jeho Slove, v Knihe-kníh alebo ako sa dnes všeobecne pozná – v Bibli:

´Jehovove oči chodia sem tam po celej zemi, aby ukázal svoju silu v prospech tých, ktorých srdce je celé voči nemu´. – 2. Paralipomenon 16:9.

Odpoveď je jasná – vedel! Ale podľa jeho spravodlivého zákona nemohol legálne urobiť nič, až kým sa myšlienka buriča v skutočnoti neuplatnila!

Lebo dal svojim inteligentným tvorom slobodnú vôľu! Legálne ich nemohol odsúdiť, až kým neuskutočnili priestupok!

Stvoriteľ vidí všetko, čo sa deje v jeho stvorení! Vidí až do ich sŕdc, do ich myslenía a do žiadostí ich sŕdc ! Nikto ho neoklame!

O čom Darwin nevedel

31.05.2016

V čase Charlesa Darwina boli mnohé informácie, ktorým vedci dnes ešte len začínajú podrobnejšie rozumieť, zahalené tajomstvami! Sám Darwin sa divil, ako sa rôzne črty prenášajú z jednej generácie na druhú. Ani on, ani vedci a výskumníci v jeho období nedokázali odpovedať na otázky, ako: Čo určuje, akej farby budete mať oči, vlasy či pokožku, do akej výšky [...]

Ešte horšie ako manipulácia atómu!

06.03.2016

Tento krátky článok je založený na informácii slovenského vedca, v spolupráci s inými, na Prírodovedeckej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave.* Už v úvode článok informuje, že ´Rozvoj molekulárnej biológie, ktorý sa začal v šesťdesiatych rokoch minulého storočia, je vzrušujúci a zároveň aj hrozivý´! Dodáva, že tento výskum nám dáva čoraz [...]

O sexuálnom zneužívaní detí

10.12.2015

Sexuálne zneužívanie detí je celosvetový problém! Už v roku 2006 predložil generálny tajomník Organizácie Spojených národov Valnému zhromaždeniu OSN celosvetovú správu o násilí páchanom na deťoch! Túto správu vypracoval nezávislý odborník na túto veľmi chúlostivú, po desaťročiach považovanú za tému, ktorá sa až donedávna považovala za ´tabú´! Ale čo [...]

Izrael / Tank / Pásmo Gazy / Gaza /

Izrael mení operáciu v Rafahu, aby nerozhneval USA. Porážka Hamasu tadiaľ nevedie, tvrdí Washington

10.05.2024 10:30

Izrael vyvíja na Hamas už značný tlak a proti zvyšným lídrov tejto skupiny možno zasiahnuť lepšími spôsobmi ako operáciou, ktorý významne ohrozí civilistov.

Migrácia / Migrant /

Lukašenko organizovane posiela vlnu migrantov. Kríza na poľsko-bieloruskej hranici eskaluje

10.05.2024 10:00

V súčasnosti sú títo migranti zvážaní na stanovišti na bieloruskom území pri hraniciach s Poľskom.

bytovka, Malatiná

Vyše polmiliónová škoda v oravskej obci: Zbabranú bytovku majú opraviť, zhotoviteľ sa však „vyparil“

10.05.2024 10:00

Nepodarená bytovka v obci Malatiná mala byť dávno skolaudovaná aj odovzdaná nájomníkom, no kvôli hroziacemu pádu balkónov a schodiska výstavbu stopli. Škoda je viac ako 650-tisíc eur. Kto ju zaplatí?

Martina Šimkovičová

Po Dolinkovej čelí odvolávaniu aj Šimkovičová. Taraba opozícii: Návrh stojí na vode. Máte nejakú obsesiu s PS, pýta sa Masterová

10.05.2024 09:38, aktualizované: 10:44

Andrej Danko v úvode diskusie k návrhu na jej odvolanie kritizoval opozíciu a apeloval na vzájomný rešpekt.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 19306x
Priemerná čítanosť článkov: 1931x

Autor blogu

Kategórie