Založ si blog

Kto plne rozumie dnešným udalostiam?

To, čo sa dnes odohráva na svetovej scéne bolo detailne ukázané ľudstvu už pred asi viac ako 2 500 rokmi vizionárom z Blízkeho Východu, ktorý takto písal:

´Tí, čo majú pochopenie, budú žiariť ako jas priestoru, a tí, ktorí privádzajú mnohých k spravodlivosti, ako hviezdy na neurčitý čas, áno, navždy´!

Dalo by sa o týchto slovách povedať, že svojim spôsobom sú pre ľudí ´tajničkou´. Ale v súvislosti s celým Písmom dávajú dokonalý zmysel!

Aby dnešný človek plne pochopil význam nielen ´tajničky´, ale aj svetovej situácii, musí nájsť tých, ktorí ´žiaria ako jas priestoru´.

Ako ich opísal vizionár, nielenže sami sú ´spravodliví´, ale oni zároveň ´privádzajú mnohých k spravodlivosti´ a sami sú ako ´hviezdy na neurčitý čas, áno, navždy´!

Ako na to? Albert Einstein, keď sa ho opýtali, definoval výraz ´génius´ ako: ´Osoba, ktorá vie, kam ísť pre odpovede´!

 

 

Vedel Stvoriteľ o zlyhaní anjela?

06.06.2016

Mnohí inteligentní myslitelia v minulosti sa pýtali otázku: ´Vedel Stvoriteľ celého vesmíru a všetkého života v ňom, že jeden y jeho anjelských synov ho zradí´? Odpoveď na túto tak veľmi dôležitú otázku nájdeme v druhej Knihe Stvoriteľa, jeho Slove, v Knihe-kníh alebo ako sa dnes všeobecne pozná – v Bibli: ´Jehovove oči chodia sem tam po celej zemi, aby ukázal [...]

O čom Darwin nevedel

31.05.2016

V čase Charlesa Darwina boli mnohé informácie, ktorým vedci dnes ešte len začínajú podrobnejšie rozumieť, zahalené tajomstvami! Sám Darwin sa divil, ako sa rôzne črty prenášajú z jednej generácie na druhú. Ani on, ani vedci a výskumníci v jeho období nedokázali odpovedať na otázky, ako: Čo určuje, akej farby budete mať oči, vlasy či pokožku, do akej výšky [...]

Ešte horšie ako manipulácia atómu!

06.03.2016

Tento krátky článok je založený na informácii slovenského vedca, v spolupráci s inými, na Prírodovedeckej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave.* Už v úvode článok informuje, že ´Rozvoj molekulárnej biológie, ktorý sa začal v šesťdesiatych rokoch minulého storočia, je vzrušujúci a zároveň aj hrozivý´! Dodáva, že tento výskum nám dáva čoraz [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 19256x
Priemerná čítanosť článkov: 1926x

Autor blogu

Kategórie