Založ si blog

Emigranti v Európe a ´Rukopis na stene´

MENE, MENE, TEKEL, a PARSIN. Toto sú slová, ktoré sa zázračne zjavili na stene Babylonského kráľa Balsazára, vnuka Nabuchodonozora, veľmi známeho vládcu starovekého Babylóna.

Bolo vtedy pozvaných na tú veľkú kráľovskú hostinu viac ako tisíc významných hostí! Keď sa  vo vzduchu objavujú prsty ľudskej ruky a začínajú písať na stenu, všetci sú zdesení.

Ale nikto z múdrych mužov kráľa nemôže ten rukopis na stene prečítať a vysvetliť, čo to ale znamená. No kráľova matka povedala, že Daniel, prorok Jehovov to dokáže ľahko rozlúštiť.

Význam zázračného rukopisu na stene bol, že pravý Boh spočítal dni Balsazárovho kráľovania a rozsúdok bol ten, že jeho veľké svetové kráľovstvo bolo dané do rúk vládcov Médie a Perzii!

Ako to vidím ja: Boli spočítané dni krutých kolonialistov sveta. Tak prišla na nich pomsta vo forme ich neschopnosti rozriešiť nielen emigračné, ale všetky ostatné svetové krízy!

 

Vedel Stvoriteľ o zlyhaní anjela?

06.06.2016

Mnohí inteligentní myslitelia v minulosti sa pýtali otázku: ´Vedel Stvoriteľ celého vesmíru a všetkého života v ňom, že jeden y jeho anjelských synov ho zradí´? Odpoveď na túto tak veľmi dôležitú otázku nájdeme v druhej Knihe Stvoriteľa, jeho Slove, v Knihe-kníh alebo ako sa dnes všeobecne pozná – v Bibli: ´Jehovove oči chodia sem tam po celej zemi, aby ukázal [...]

O čom Darwin nevedel

31.05.2016

V čase Charlesa Darwina boli mnohé informácie, ktorým vedci dnes ešte len začínajú podrobnejšie rozumieť, zahalené tajomstvami! Sám Darwin sa divil, ako sa rôzne črty prenášajú z jednej generácie na druhú. Ani on, ani vedci a výskumníci v jeho období nedokázali odpovedať na otázky, ako: Čo určuje, akej farby budete mať oči, vlasy či pokožku, do akej výšky [...]

Ešte horšie ako manipulácia atómu!

06.03.2016

Tento krátky článok je založený na informácii slovenského vedca, v spolupráci s inými, na Prírodovedeckej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave.* Už v úvode článok informuje, že ´Rozvoj molekulárnej biológie, ktorý sa začal v šesťdesiatych rokoch minulého storočia, je vzrušujúci a zároveň aj hrozivý´! Dodáva, že tento výskum nám dáva čoraz [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 19239x
Priemerná čítanosť článkov: 1924x

Autor blogu

Kategórie